Informace k podzimnímu cyklu přednášek

19.09.2011 23:48

Vážení kolegové,

připravili jsme pro vás program přednášek na podzim 2011. První přednáška se bude věnovat nejnovějším informacím v epidemilogii a terapii AIDS, hovořit bude vedoucí lékařka AIDS centra FN Brno MUDr. Svatava Snopková. Potvrzený termín je čtvrtek 6.10. 2011

Další potvrzený termín je 10.11.2011. Naším hostem bude PharmDr. Pavel Grodza, předseda Sekce lékárenství ČFS ČLS JEP, předseda OSL Nový Jičín, který bude hovořit o nových léčivech v klinikých hodnoceních, popř. již registrovaných ve světě a v ČR v letech 2010-2011, zejména v oblasti diabetologie, terapie hypertenze, CHOPN, obezity a bolesti. Nenechte si ujít tuto zajímavou prezentaci plnou farmakologie, nových mechanismů účinku, indikací, vše v názorných schematech a obrázcích.

Ostatní termíny ještě upřesníme, nicméně se máme na co těšit:

Následovat bude přednáška se bude z oboru dermatologie, zároveň však tématicky nám lékárníkům velmi blízká. MUDr. Simona Zgažarová z I. dermatovenerologické kliniky FN u sv. Anny v Brně nás seznámí  s výskytem a způsobem terapie lékových exantémů . Klinika se dlouhodobě věnuje alergickým reakcím na léčiva, prezentace bude doplněna názornou fotodokumentací.

Pracovní odpoledne budou probíhat tradičně ve čtvrtek v 17 hodin v posluchárně I.chirurgické kliniky FN u sv. Anny v Brně

Sledujte aktuální informace na tomto webu. Budeme se snažit  vám všem včas zasílat pozvánky e-mailem (pokud vám nechodí, napište do kontaktního formuláře na těchto stránkách). Vyřiďte vždy prosím i kolegyním farmaceutickýcm asistentkám. Máme zájem na tom, aby účast byla co nejvyšší, kvalitní přednášející si určitě zaslouží plný sál. Přednášky jsou stále zdarma a není třeba se na ně přihlašovat předem.

výbor Spolku farmaceutů v Brně

—————